Pokud chcete vědět, kde jsou v čele americké potravinářské tradice , ohlédnout . Mnoho z dnešních většiny zdravých stravovacích trendů nese silnou podobnost k včerejšků : nedaleko hospodářství , které nabízejí výživný, peak- of- sezóna produkují pomalu vařené večeře které podporují klidné rodinné jídladůraz na bezmasých jídel a minimálně zpracovaných potravin.

Pokud chcete vědět, kde jsou v čele americké potravinářské tradice, ohlédnout. Mnoho z dnešních většiny zdravých stravovacích trendů nese silnou podobnost k včerejšků: nedaleko hospodářství, které nabízejí výživný, peak-of-sezóna produkují pomalu vařené večeře které podporují klidné rodinné jídla důraz na bezmasých jídel a minimálně zpracovaných potravin. Naštěstí těchto pět potravin trendy poskytují přesně to - svěžím, na živiny bohaté pokrmy, které jsou jednoduché na přípravu a mohou vám pomoci splnit mnoho Vašich dietních requirements.FlexitarianismLike vegetariány, flexitarians jíst především rostlinnou stravu složenou z obilovin, zeleniny, a ovoce, ale občas získat bílkoviny z libového masa, ryb, drůbeže, nebo mléko. Čtvrtina Američanů sedět popis, náročné Bezmasá jídla nejméně čtyři dny v týdnu, podle Americké dietetické Association.Locally pěstované foodsAs lidé vyhledávají čerstvější Potraviny, oni začali se spojit s místní rodinné farmy. Společenství podporované zemědělství (CSA), programy a farmářské trhy spotřebitelům poskytnout přímý přístup k výrobě, maso, sýry, pečivo, med a další Potraviny, které jsou vyráběny v okolních obcích. V posledních 10 letech, řada místních zemědělců trhů se více než zdvojnásobil - to je až od 1,755 do 3,706, podle amerického ministerstva zemědělstvím Zemědělské obchodní Service.Functional foodsFunctional Potraviny obohacené o živiny, které nemusí být přirozená dané potravině. Známé příklady zahrnují pomerančové šťávy obohacené vápníkem nebo mléko obohacené o vitaminy A a D. V prodeji těchto potravin se vyšplhaly v posledních letech, více funkční Potraviny dosáhly na trhu, jako jsou vejce a těstovin s omega-3 mastných kyselin, sterolů, obohacené čokolády a vysokým obsahem vlákniny, s vysokým obsahem bílkovin flours.Organic foodThese jsou Potraviny vyrobené na základě vládou regulované praxi pěstování a zpracování, která minimalizuje vystavení pesticidů, herbicidů a jiných chemických látek používaných v tradičním zemědělství. BioPotraviny jsou jedním z countrys nejrychleji rostoucí segmenty trhu prodeje vzrostly o více než 20 procent ročně od roku 1990, podle USDAs Economic Research Service.Slow foodLaunched v Itálii před 20 lety v restauratér Carlo petrini, byl původně určen slow food na protest proti průniku rychlého občerstvení na tradiční středomořské životního stylu. Tyto trendy principy - Výběr místně vypěstované a vyrobené předměty, jejich přípravu tradičními způsoby, a jíst s přáteli a rodinou - slaví uvolněný přístup k životu, který poskytuje vítaný kontrast k rychle se měnícím, jíst-on-the-běh žije mnoho lidí náskok.